Pipacs

Jó barátok leszünk? Mancsot rá!

Kutyameleg van!

Vau! Jószagú velem együtt liheg, annyira meleg van. Néha már úgy sajnáljuk egymást, hogy Jószagú például vizes törülközőt terít az okos fejemre, nehogy megzápuljon az agyam. Nem állítom, hogy ez a legelőnyösebb fotó, ami valaha készült rólam, de inkább legyek kukucs-buta-kutya minthogy megfőjek a kánikulában.

pipacs_torulkozo.jpg

De van ám nekem saját módszerem is, nézzétek! Amikor már nem tudom, hogy hűtsem magamat, hátracsapom a két csini fülemet, így nem pálik be a kagylóm a  melegben. Okos vagyok, igaz? Ha jobban, megnézem, ez a fotó sem a szebbik felemet mutatja... A frizurám nagyjából vállalhatatlan, pedig nemrég voltam Jószagúval fodrásznál... Úgy látszik, a praktikus dolgok általában kevésbé esztétikusak.

 

pipacs_fule.jpg

Ti hogyan hűtitek magatokat és kedvenceteket? Küldjetek fotókat kommentben!

Szép nyarat mindenkinek!

PipacsKutya

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pipacskutya.blog.hu/api/trackback/id/tr8814895922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása